Update

Tribunalele pentru ocuparea forței de muncă și procesul de revendicare

Dacă doriți să formulați o cerere de angajare sau să o apărați, unde ar trebui să vă prezentați cererea? Aproape toate cazurile ar trebui inițiate la Tribunalul pentru Ocuparea Forței de Muncă, de obicei cu o excepție explorată în paragraful următor.

 

Limite de revendicare

 

O cerere de concediere ilicită este limitată la doar 25.000 de lire sterline, atunci când deseori o cerere contractuală poate fi pentru o sumă mult mai mare decât aceasta. Prin urmare, dacă aveți o cerere de concediere ilegală sau orice altă creanță contractuală, este probabil să doriți să emiteți acest lucru în instanța județeană, unde cererea dvs. nu se limitează la această sumă.

 

Tribunalul pentru ocuparea forței de muncă

 

Un Tribunal pentru Ocuparea Forței de Muncă este un organ judiciar independent care este utilizat exclusiv pentru reclamații în domeniul dreptului muncii și este format din doi membri care nu sunt calificați legal (din afaceri) și un președinte calificat legal.

 

Tipurile de creanțe care pot fi urmărite într-un tribunal pentru ocuparea forței de muncă includ următoarele:

 

  • Revendicări privind concedierea
  • Revendicări de concediere nedrepte
  • Discriminarea (inclusiv discriminarea sexuală, discriminarea rasială și discriminarea în funcție de vârstă)
  • Cereri naționale de salariu minim

 

Persoana care face reclamația este cunoscută sub numele de „Reclamant”, persoana care o apără drept „Respondent”.

 

Termene pentru acțiunile Tribunalului Ocupării Forței de Muncă

 

Există anumite limite de timp care trebuie respectate de obicei în cererea Tribunalului Ocupării Forței de Muncă. În toate cazurile, termenele pot varia de la caz la caz, deci ar trebui să solicitați consiliere juridică cu privire la situația dvs. specifică.

 

De obicei, trebuie să fiți angajat timp de un an înainte de a putea adresa o cerere la Tribunalul pentru ocuparea forței de muncă. În plus, în general, trebuie să oferiți angajatorului dvs. o notificare cu 28 de zile înainte de a începe procedurile. Cu toate acestea, pentru cererile de concediere nedreaptă, trebuie să faceți cererea în termen de trei luni de la concediere.

 

Plata salariului în timp ce faceți cererea

 

În unele cazuri, este posibil să puteți solicita să vi se plătească salariul în timp ce vă urmăriți cererea prin Tribunalul pentru ocuparea forței de muncă. Trebuie să urmăriți un anumit tip de cerere pentru a putea face această cerere și, dacă vă calificați, trebuie să depuneți cererea de scutire provizorie în termen de 7 zile de la data concedierii.

 

Tipurile de creanțe care se califică includ:

 

  • Pentru activități legate de sindicat
  • Whistleblowing
  • A lua pe cineva cu tine la o audiere disciplinară sau pentru reclamații
  • Demiterea pentru desfășurarea activităților legate de securitate și sănătate atunci când este rolul dvs. să faceți acest lucru
  • Acționând ca reprezentant al lucrătorilor

 

Ce se întâmplă în continuare?

 

Odată ce o cerere a fost emisă în fața Tribunalului, ACAS (Serviciul consultativ de conciliere și arbitraj) va încerca să ia contact cu ambele părți pentru a vedea dacă există vreo posibilitate de soluționare a cererii fără a fi necesară o audiere.

 

În cazul în care nu se poate ajunge la soluționare, cererea va continua prin diferite mini-audieri pentru a determina ce probe ar trebui comunicate și termenele care trebuie respectate, înainte de a avea loc o audiere finală în fața Tribunalului pentru ocuparea forței de muncă.

 

Audierea finală

 

La ședința finală, cei trei membri ai Tribunalului pentru Ocuparea Forței de Muncă vor asculta și vor examina probele de la reclamant și pârât împreună cu martorii.

 

Când toate probele vor fi ascultate , aceștia vor lua decizia care poate include:

 


Fără despăgubiri (de exemplu, fără pretenții bune)
Reintegrarea unui angajat
Compensație pentru angajat

 

rezumat

 

Aceasta este doar o schiță a rezumatului, deoarece variază în funcție de tipul revendicării dvs.

Locuri de muncă în industria cazinourilor – Un avantaj în declinul economic indian


Industria cazinourilor din India are o creștere în plină expansiune și există un domeniu extraordinar de oportunități în domeniul ocupării forței de muncă. Principalele perspective de locuri de muncă în industria cazinourilor sunt directorul de vânzări, managerul cazinoului, însoțitorul sălii de banchet, supraveghetorul sălii de jocuri, tehnicianul și supravegherea alimentelor și băuturilor. Există și alte funcții oferite de cazinouri, precum manager financiar, manager de marketing, director de relații cu oaspeții, ofițer de relații publice, planificator de evenimente, șef personal hotel sau cazinou și audit intern.

Chiar și administrarea site-ului de cazinou este un alt loc de muncă important în industria cazinourilor și există oportunități pentru directorul de publicitate Casino7, managerul de site-uri web, directorul de vânzări media digitale, asociatul site-ului web, asociatul de marketing tipărit, reprezentantul vânzărilor de publicitate, directorul de proiectare a afișajelor, managerul site-ului hotelier, manager site web hotel și asociat programare site web hotel.

 

citiți și Alertă privind ocuparea forței de muncă – modificări ale legislației privind ocuparea forței de muncă din aprilie

Related posts
Update

Ce este munca independentă? Ce este?

Dacă îți dorești independența sau ai un obiectiv de carieră care include munca într-un…
Read more
Update

11 Flexibilitate la locul de muncă Locuri de muncă online

Înrudit: Nu este necesară experiența pentru aceste zece locuri de muncă la distanță pe care le…
Read more
Update

Muncă pe cont propriu și angajare: diferențe

Prima ta alegere atunci când cauți un loc de muncă este deseori dacă lucrezi pentru tine sau…
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *