Update

Ce se întâmplă după ce un candidat primește o ofertă de angajare?

După ce a primit o ofertă de angajare, potențialul dvs. angajat trebuie să decidă acum dacă va accepta sau refuza oferta. Un candidat ar trebui să semneze și să returneze scrisoarea ofertei de angajare ca acceptare formală a funcției, dacă decide să accepte.

Un potențial angajat are câteva opțiuni diferite la primirea unei oferte de angajare. Ei pot:

  • Acceptați oferta pe loc
    Solicitați câteva zile lucrătoare pentru a vă gândi la oferta dvs.
    Negociați condiții noi în condițiile de angajare

În general, va trebui să evitați să fiți prea detaliați aici. Informațiile detaliate sunt mai potrivite pentru un manual sau un pachet de orientare pentru angajați. Cu toate acestea, beneficii bune pot face sau rupe decizia unui candidat de a lucra pentru compania dvs., așa că veți dori să vă asigurați că știu ce avantaje pot aștepta cu nerăbdare dacă decid să accepte postul.

Starea la voință

Includeți o declarație de testare în scrisoarea dvs. de ofertă de angajare. Majoritatea statelor sunt state la voință. Aceasta înseamnă că fie o companie, fie angajații săi, pot înceta angajarea din orice motiv în orice moment. Un profesionist juridic familiarizat cu legile statului dvs. poate fi neprețuit în stabilirea limbajului adecvat pe care să îl utilizați pentru a descrie statutul dorit al companiei dvs.

Data expirării

Spre sfârșitul scrisorii, luați în considerare dacă doriți să includeți o dată de expirare. Un termen stabilit vă poate ajuta să evitați pierderea altor candidați calificați pe care ați dori să-i angajați în cazul în care acest potențial angajat refuză. Termenele tipice ar oferi candidaților cel puțin o săptămână pentru a lua o decizie.

Închidere

Încheiați oferta de angajare cu o altă notă pozitivă, arătând cât de încântat sunteți de a întâmpina acest potențial angajat în echipa dvs. De asemenea, ar trebui să le oferiți informațiile dvs. de contact în cazul în care au întrebări pentru dvs. În cele din urmă, includeți o linie în care candidatul vă poate semna și data oferta de angajare dacă decide să accepte.

Declinare de responsabilitate

Gândiți-vă la adăugarea unei scurte clauze de declinare a responsabilității care să ateste că scrisoarea de ofertă este doar informativă și nu constituie un acord sau contract obligatoriu din punct de vedere juridic. Din nou, veți dori să colaborați cu un avocat cu experiență în crearea acestor tipuri de documente pentru a vă asigura că nu utilizați în mod accidental un limbaj în scrisoarea dvs. care ar putea avea implicații contractuale.

Related posts
Update

Ce este munca independentă? Ce este?

Dacă îți dorești independența sau ai un obiectiv de carieră care include munca într-un…
Read more
Update

11 Flexibilitate la locul de muncă Locuri de muncă online

Înrudit: Nu este necesară experiența pentru aceste zece locuri de muncă la distanță pe care le…
Read more
Update

Muncă pe cont propriu și angajare: diferențe

Prima ta alegere atunci când cauți un loc de muncă este deseori dacă lucrezi pentru tine sau…
Read more