Update

CE ESTE OFERTA DE MUNCĂ?

Puteți vedea din exemplele noastre de mai sus, o ofertă de muncă poate fi pentru orice lucru și poate fi foarte detaliată cu zilele în care veți lucra, orele, compensația dvs., beneficiile dvs. și o mulțime de alte detalii.

Ele pot fi, de asemenea, la fel de simple ca Jim, care vă cere să lucrați pentru el.

Acum, deși ne place simplitatea invitației lui Jim, vă sugerăm să faceți un pas mai departe atunci când căutați un loc de muncă și să încercați să obțineți totul în scris. Acest lucru va ajuta la protejarea ambelor părți, pe termen lung, și va clarifica toate detaliile, astfel încât nu trebuie să vă întrebați niciodată dacă Jim a spus de fapt că va plăti sau dacă vă sugerează doar să-l ajutați. Cu o ofertă de muncă scrisă și o acceptare, la aceste întrebări se răspunde cu ușurință.

CUM FUNCȚIONEAZĂ O OFERTĂ DE MUNCĂ

Oferta este făcută și poate fi acceptată, respinsă sau poate doriți să vă întoarceți și să negociați puțin. Acesta este un fel de frumusețe al unei oferte de muncă, nu te obligă încă la nimic.

Mai aveți timp să vă negociați cerințele salariale, puteți discuta despre timpul de vacanță, despre orele de lucru – se poate discuta despre orice, dar asta nu înseamnă că veți obține tot ceea ce vă cereți. Pur și simplu deschide ușile, astfel încât să vă puteți da seama de un plan pe care ambele părți să fie de acord.

CE ESTE INCLUS ÎN O SCRISOARE DE OFERTĂ DE POST

Așa cum am menționat anterior, cel mai bine este să obțineți oferta de muncă în scris, mai ales dacă este oferta finală și este cea pe care doriți să o acceptați. Veți fi stabilit deja toate detaliile, cum ar fi cerințele salariale, zilele de concediu, beneficiile și altele. Și aceste articole ar trebui incluse în oferta de muncă. Unele companii le vor indica pe scurt, iar altele vor avea formulare lungi sau pachete de bun venit care prezintă toate detaliile.

În plus față de detalii, scrisoarea de ofertă ar trebui să vă ofere o imagine de ansamblu asupra poziției, la ce ore veți lucra, la ce vă așteptați să faceți și ar putea merge până la enumerarea câtorva dintre obiectivele lor viitoare pentru poziția dvs. .

Un lucru pe care trebuie să îl verificați în scrisoarea dvs. de ofertă este o listă de situații neprevăzute, dacă există. Uneori vi se oferă o slujbă cu prevederea că trebuie să faceți ceva – cum ar fi să treceți un test de droguri, să treceți printr-o verificare a antecedentelor sau să pregătiți documente de lucru adecvate. Dacă există o situație neprevăzută, atunci trebuie să fie detaliată în scrisoarea de ofertă, deoarece nerespectarea dvs. poate însemna că oferta de muncă este anulată sau eliminată.

Multe oferte de locuri de muncă sunt deschise, ceea ce înseamnă că nu există nicio limită de timp și veți continua să lucrați pentru companie până când decideți să renunțați sau până când vor decide să vă dea drumul. Unele locuri de muncă sunt bazate pe contracte, deci au o limită de timp stabilită sau sunt valabile numai până la finalizarea unui proiect. Dacă lucrați la un loc de muncă pe bază de contract, atunci data de începere și data de încheiere trebuie să fie în scrisoare sau trebuie să fie inclus domeniul de aplicare al proiectului.

Related posts
Update

Ce este munca independentă? Ce este?

Dacă îți dorești independența sau ai un obiectiv de carieră care include munca într-un…
Read more
Update

11 Flexibilitate la locul de muncă Locuri de muncă online

Înrudit: Nu este necesară experiența pentru aceste zece locuri de muncă la distanță pe care le…
Read more
Update

Muncă pe cont propriu și angajare: diferențe

Prima ta alegere atunci când cauți un loc de muncă este deseori dacă lucrezi pentru tine sau…
Read more