Update

5 Mituri ale activității independente

Mulți oameni se tem să renunțe la statutul lor actual de salarizare și la întreprindere pentru a deveni angajați pe cont propriu. Acest lucru ar putea fi atribuit poveștilor de groază despre munca independentă. Mai jos sunt cele mai discutate 5 mituri ale activității independente.

Nr. 1 Mit al activității independente – Fără venituri garantate

Nu va exista venituri garantate dacă afacerea dvs. eșuează. Cu toate acestea, dacă aveți un plan de afaceri excelent, statistici dovedite și o piață bine cercetată. Ar trebui să vedeți un flux constant de venituri.

Nr. 2 Mitul  muncii  independente – necesită un capital imens

Cheltuielile de capital vor depinde de natura afacerii în care începeți. Nu toate afacerile vor necesita cheltuieli mari de capital. Dacă vă aventurați în afaceri online, este necesar un capital minim. Cu afacerea online puteți elimina necesitatea unui magazin fizic, economisind cheltuielile de închiriere.

Nr. 3 Mitul muncii independente – Afaceri înfloritoare = timp mai mic

Totul se rezumă la gestionarea timpului. Cu o afacere înfloritoare și creșterea fluxului de numerar, veți putea obține mai multe resurse pentru a angaja mai mulți oameni, cumpărând timp cu bani. Ați putea petrece mai mult timp de calitate cu familia. Dacă sunteți un antreprenor de internet, timpul ar fi mai flexibil, deoarece ați putea să vă finalizați munca cu dispozitivul mobil de la distanță, în locația dvs. convenabilă. Aveți flexibilitatea de a merge la birou atunci când este necesar.

Nr. 4 Mitul muncii independente – Tu ești șeful, ai cuvântul de spus

Acest lucru este adevărat într-o oarecare măsură, veți avea ultimul cuvânt de spus despre majoritatea deciziilor companiei. Dar pentru ca firma să funcționeze bine, este bine să nu fiți prea mulțumiți și să fiți deschiși la opiniile personalului dumneavoastră. Majoritatea companiilor adoptă conceptul de birou deschis, renunțând la structura ierarhică tradițională. Aceasta este pentru a încuraja inovația, partajarea ideilor și comunicarea deschisă.

Nr. 5 Mitul independenței – Trebuie să fii inteligent pentru a reuși

Acea persoană trebuie să fie inteligentă, inteligentă sau alte trăsături. În realitate, acești antreprenori nu sunt genii sau profesori, au reușit pentru că au o credință puternică în afacerea lor și au dorința să o facă să funcționeze. Ei găsesc tot felul de Dreptul Muncii de a continua, dacă nu sunt buni la programare, angajează un programator. Nu sunt buni în vânzare, angajează agent de vânzări.

Sper că miturile arestate mai sus vă vor oferi o idee despre cum este munca independentă. În funcție de tipul de piață și de produsul pe care îl selectați pentru a vă face afacerea , problemele pe care le întâlniți vor fi diferite. Este important să selectați piața potrivită pe care să lucrați. 

citiți și Tribunalele pentru ocuparea forței de muncă și procesul de revendicare

Related posts
Update

Ce este munca independentă? Ce este?

Dacă îți dorești independența sau ai un obiectiv de carieră care include munca într-un…
Read more
Update

11 Flexibilitate la locul de muncă Locuri de muncă online

Înrudit: Nu este necesară experiența pentru aceste zece locuri de muncă la distanță pe care le…
Read more
Update

Muncă pe cont propriu și angajare: diferențe

Prima ta alegere atunci când cauți un loc de muncă este deseori dacă lucrezi pentru tine sau…
Read more

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *