Update

11 Flexibilitate la locul de muncă Locuri de muncă online

Înrudit: Nu este necesară experiența pentru aceste zece locuri de muncă la distanță pe care le puteți face de acasă

În acest videoclip, Sinéad discută zece oportunități de angajare la distanță și salariul mediu pentru fiecare.

Locuri de muncă online sunt mai solicitate datorită flexibilității și gamei de oportunități de angajare. Angajatorii încep să vadă beneficiile unei producții mai mari și ale moralului, ceea ce duce la opțiuni mai excelente pentru joburi online de lucru de la domiciliu și alte ocupații pe internet. Angajarea online poate fi, de asemenea, o excelentă sursă secundară de bani dacă aveți nevoie de sprijin suplimentar în afara activității zilnice.

locuri de munca disponibile online

Lucrul online poate fi o alegere excelentă dacă aveți nevoie de flexibilitate. Pentru a vă crește veniturile sau pentru a dezvolta noi abilități, uitați-vă la numeroasele oportunități de angajare online de mai jos.

1. Un scoper

Responsabilitățile unui scopist includ editarea lucrărilor reporterilor de la tribunal pentru claritate, gramatică și ortografie. Este una dintre cele mai subutilizate ocupații de freelancing online, deoarece există puține cerințe de intrare și nicio cerințe de certificare.

Cerințe: Puteți reuși ca scop dacă aveți experiență în scriere și editare.

2. Expert în servicii pentru clienți

Responsabilități: mai multe companii oferă clienților asistență non-stop datorită internetului, serviciilor cloud și centrelor de apel la distanță. Datorită creșterii cererii de servicii pentru clienți, sunt disponibile opțiuni de carieră mai flexibile la domiciliu.

Deoarece veți fi responsabil cu rezolvarea întrebărilor, plângerilor și a altor preocupări ale clienților, această poziție necesită bune abilități de comunicare, toleranță și carisma.

3. Un lucrător cu introducerea datelor

Responsabilitățile postului: Companiile caută în mod constant pe cineva care să introducă date în scopuri organizaționale sau să găsească perspective noi de vânzări. Deși s-ar putea să trebuiască să respectați termene limită, aceste posturi oferă frecvent programe de lucru flexibile care vă permit să vă încadrați obligațiile personale în ziua dvs.

Cerințe: cunoaștere Excel și familiaritate cu lucrul cu numere și alte date.

4. Un transcriptor medical

Responsabilitatea principală a transcriptorului medical este de a traduce jargonul și dictarea medicală complexă într-un limbaj pe care publicul larg îl poate înțelege. În prezent, majoritatea au un program flexibil și lucrează pentru ei înșiși.

Cerințe: Pentru a lucra ca transcriptor medical, aveți nevoie de o diplomă de asociat cu o concentrare în zonă.

5. Ajutor virtual

Responsabilitățile postului: dacă ați lucrat ca secretar, recepționer sau asistent administrativ, a fi asistent virtual poate fi o potrivire excelentă. În calitate de asistent virtual, te vei ocupa de programarea zilnică și sarcinile administrative ale companiei tale. Printre lucrurile de făcut se numără programarea, trimiterea de e-mailuri, gestionarea rețelelor sociale și aranjamentele de călătorie.

Sunt necesare abilități puternice de organizare și de gestionare a timpului. Nu este necesară nicio pregătire formală.

6. Autor

Responsabilitățile postului: Blogging-ul este o strategie de afaceri distractivă și captivantă, care vă poate ajuta să vă transformați hobby-ul într-un loc de muncă, deși poate dura ceva timp pentru a obține următorii. Puteți atrage mai mulți vizitatori pe site-ul dvs. alegând un subiect care vă pasionează, construind un site web și creând conținut captivant. Publicitatea și marketingul afiliat sunt două moduri de a câștiga bani după ce ai o cantitate semnificativă de trafic.

Sunt necesare abilități excelente de scriere, angajament și cunoștințe despre designul site-ului web și sistemele de management al conținutului.

7. Un instructor de engleză

Mai multe companii online caută vorbitori nativi de engleză pentru a instrui limba engleză în întreaga lume. Odată ce ai un certificat de predare a limbii engleze ca limbă străină (TEFL), s-ar putea să fii un candidat puternic, chiar dacă nu ai experiență anterioară de predare. Puteți deveni certificat pentru a preda limba engleză pentru vorbitori non-nativi după finalizarea acestui curs de trei luni; nu există cerințe permanente.

Condiții: Este necesară deținerea unui certificat TEFL. Un plus are experiență anterioară de predare.

8. Consilier de călătorie

În ciuda creșterii companiilor aeriene low-cost și a agregatorilor de tarife online, agențiile de turism sunt încă la mare căutare. În zilele noastre, să-ți înființezi propria afacere este mai simplu ca niciodată, mai ales dacă ai o mulțime de cunoștințe de călătorie sau operezi un blog de călătorie. În timp ce site-urile web ar putea ajuta la generarea de idei pentru activități de vacanță, nimic nu se compară cu serviciul individualizat oferit de un agent de turism.

Cerințe: este nevoie de dragoste pentru călătorii, abilități organizatorice și abilități de oameni. Abilitățile puternice de rețea vă permit, de asemenea, să stabiliți contacte care pot duce la afaceri pentru clienții dvs.

9. Tutor

Responsabilitățile postului: Profesorii și educatorii pot lucra ca tutori online în posturi cu fracțiune de normă pentru a-și suplimenta veniturile. Organizațiile terțe de îndrumare caută în mod constant persoane calificate pentru a îndruma un grup de elevi după școală sau în weekend, indiferent dacă subiectul este muzică, aritmetică sau istorie. Aveți acces la mai multă flexibilitate cu online îndrumare decât ați face-o într-o clasă tradițională.

Cerințele includ expertiza în materie sau trecerea unor teste standardizate. Un plus are experiență anterioară de predare.

10. Manager de social media marketing

Rețelele de socializare au apărut ca un canal crucial de marketing, promovare și publicitate. Pentru a-și menține prezența online, multe companii și oameni angajează agenți de marketing în rețelele sociale. În funcție de companie, această lucrare se poate face de acasă sau de la birou. Profesioniștii în marketingul social media organizează, organizează și gestionează tot materialul unei organizații pe platformele de social media.

Cerințe: experiență în crearea de conținut convingător, familiaritate cu platformele de social media și cunoștințe SEO.

11. Autor independent

Scrisul independent este una dintre cele mai căutate cariere online care se poate face de acasă. Veți scrie copie și conținut pentru numeroși clienți din mai multe industrii, în funcție de domeniul dvs. de expertiză. Companiile care se angajează în marketing și publicitate digitală pot angaja autori independenți pentru proiecte ocazionale sau în derulare. De asemenea, vă puteți înființa propria afacere de scris independent dacă sunteți specializat într-un anumit domeniu sau aveți abilități unice.

Sunt necesare abilități organizaționale puternice, abilități de îndeplinire a termenului limită și pricepere de scriere. În plus, ar trebui să te simți în largul tău fără un salariu lunar consistent.

Related posts
Update

Ce este munca independentă? Ce este?

Dacă îți dorești independența sau ai un obiectiv de carieră care include munca într-un…
Read more
Update

Muncă pe cont propriu și angajare: diferențe

Prima ta alegere atunci când cauți un loc de muncă este deseori dacă lucrezi pentru tine sau…
Read more
Update

6 dezavantaje comune ale angajării independente (cu avantaje)

Munca pe cont propriu are unele beneficii, dar are adesea și dezavantaje pe care este posibil să…
Read more